back to top

Představitel Harryho Pottera prodal byt v New Yorku. Výhled z bytu je neuvěřitelně pohádkový 

Představitel Harryho Pottera byl ještě v předchozím roce majitelem bytu, který se mohl chlubit překrásným výhledem na New York. Je tomu pár měsíců, co jej známý představitel prodal, a to za přepočtu 130 milionů korun.

Newyorský byt má ovšem i další chlouby

Kromě nádherného výhledu je další chloubou newyorského bytu také obývací pokoj, který v sobě skrývá plně prosklenou stěnu, která je tvarována do oblouku. Představitel Harryho Pottera se stal právoplatným majitelem tohoto bytu už v roce 2008. V tehdejší době jej pořídil za přepočtu 120 milionů korun. Pro mnohé lidi, včetně realitních makléřů, je byt jedním z největších lákadel New Yorku. Je to dáno nejenom jeho výhledem, ale také postavením. Z okna je možné vidět jak na New Jersey, tak na řeku Hudson, která se proslavila převážně díky filmu Zázrak na řece Hudson.

Newyorský byt se může pochlubit užitnou plochou o velikosti 227 metrů čtverečních. Mimo výše uvedených parametrů nabízí krásné 3 prostorově velké ložnice. Každá z těchto ložnic je vybavena také svou vlastní šatnou a koupelnou. Pokud byste si tedy do svého bytu pozvali hosty, pak by každý z nich měl vlastní ložnici, včetně koupelny. Nezáleželo by tedy na tom, kdo kolik času v ní bude následně trávit. V bytě se dále nachází také jedna samostatná toaleta. Jedná se o rohový byt, který byl zajímavě navržen. To se týká i samotného půdorysu. Obývací pokoj má rozlohu o velikosti 37 metrů čtverečních. Do hlavní ložnice je postavena soukromá chodba.

Zdroj obrázku: https://www.facebook.com/DanRadcliffeFans/photos

Světlý byt s bílou výmalbou

Světla byt příliš nepotřebuje, vzhledem k tomu, že je vybaven obrovskými okny a bílou výmalbou. Díky těmto parametrům je tedy v bytě dostatečné množství světla po celý den. Byt se pochopitelně neobejde ani bez zajímavých služeb, mezi které například patří kolárna, asistence nebo tělocvična. Určitě s námi budete souhlasit, že si tento byt nový majitel bude náramně užívat.

Dům je mezi slavnými osobnostmi oblíbený, v minulosti zde vlastnili své byty například režisér Oliver Stone, herec Mike Myers, sestry Mary-Kate a Ashley Olsenovy atd., jak uvádí internetový portál Novinky.cz.

Zdroj: Novinky.cz

Zdroj fotografii: Pixbay, Pexel, Envato, Dreamstime, istockphoto.com

David Novákhttps://receptarprimanapadu.cz/
Mé jméno je David Novák a pro internetový magazín iBydlení.cz píšu články zaměřující se převážně na interiér a zahradu. Obor bydlení mi je blízký, a tak nemám problém se zaměřit prakticky na jakékoliv téma.

Nejnovější články

--- Další články autora ---