back to top

Milan Hein a jeho krásné bydlení na Novém světě 

Milana Heina zná s největší pravděpodobností každý z vás. Pokud ne, jedná se o výborného herce a moderátora, kterého můžete vidět na televizních obrazovkách již několik let. Kromě toho je také principálem Divadla Ungelt. Společně se nyní podíváme do zákoutí tajemné čtvrti, jež se přezdívá Nový svět. Právě tady má tento vynikající herec a moderátor svůj domov.

Milan Hein bydlí několik desítek let ve čtvrti Nový svět

Martin Hein popisuje svůj domeček jako místo, kde se cítí bezpečně a sám sebou. V přízemí domu se nachází obývací pokoj, který je vybaven mimo jiné i krbem. Kromě obývacího pokoje zde můžete vidět také malou kuchyň, která je ovšem plnohodnotně vybavená a připravená vždy provádět potřebnou práci. Herec také rád žertuje o tom, že se společně se svou rodinou naběhá příliš často do schodů. Ty totiž vedou do ložnice. Ložnice si zachovala historický nádech, a tak je zde možné natrefit na gotické prvky. „Mnozí kolegové jsou velcí obdivovatelé této romantické ložnice a rádi by ji využili pro svá dostaveníčka,“ směje se Milan Hein, jak uvádí internetový portál Novinky.cz.

Zdroj obrázku: https://www.facebook.com/DivadloUngelt/photos

Součástí domečku je také pracovna. Jakmile se herec vydává do své pracovny, prochází kolem svého oblíbeného a zároveň pohodlného křesla, jak sám uvádí. Právě v něm velice rád tráví svůj veškerý volný čas. Další jeho vzácný kousek se nachází přímo ve výše uvedené pracovně. Jedná se o houpací křeslo, které dostal darem od Marty Kubišové. Vrátíme-li se k malé kuchyňce, ta herci plně vyhovuje, protože nabízí vše, co by dnešní kuchyně měla nabídnout, a to včetně jídelního stolu a kvalitní malé kuchyňské linky. Místnost je velmi vzdušná a útulná.

Pohádkové bydlení v klidné části

Ačkoliv zde herec žije už poměrně dlouhou dobu, hlavní město Praha se nedá označit za jeho rodiště. Herec Milan Hein se narodil v Hranicích na Moravě, odkud vlastně pochází. Právě z tohoto místa se před více než několika desítkami let přestěhoval kvůli studiu do Prahy. To však nedokončil.

Zdroj: Novinky.cz

Zdroj fotografii: Pixbay, Pexel, Envato, Dreamstime, istockphoto.com

David Novákhttps://receptarprimanapadu.cz/
Mé jméno je David Novák a pro internetový magazín iBydlení.cz píšu články zaměřující se převážně na interiér a zahradu. Obor bydlení mi je blízký, a tak nemám problém se zaměřit prakticky na jakékoliv téma.

Nejnovější články

--- Další články autora ---